Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

S'ha convocat la tercera edició del certamen fotogràfic 'La Bella Culla'

La obra guanyadora serà premiada amb una experiència gastronòmica i una visita guiada doble pel casc històric de la localitat

Cultura 10/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2081

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Culla ha convocat, per tercer any consecutiu, el certamen fotogràfic 'La Bella Culla', el qual mantindrà obert el termini de participació fins al 31 d'agost. Es tracta d'un concurs que busca visibilitzar la bellesa del terme i el casc històric d'aquest municipi de l'Alt Maestrat, un dels 'Pobles Més Bonics d'Espanya'.

Així doncs, a partir de hui dilluns 10 de juliol, s'obri el termini de participació per a tots aquells aficionats a la fotografia que vulguen optar als premis de la convocatòria. L'obra guanyadora serà seleccionada per un jurat constituït a tal efecte i obtindrà com a premi una experiència gastronòmica a la localitat i una visita guiada doble. A més, també es concedirà un accèssit, al qual se li lliurarà un detall. En finalitzar el concurs, es realitzarà una exposició de les millors fotos oberta al públic a la tardor.

Es poden presentar fins a un màxim de tres fotografies inèdites per persona i han de ser enviades al correu electrònic [email protected]. Les bases completes es poden consultar a www.cullamagicaymedieval.es i a l'oficina de turisme. A més, entre totes les fotos pujades durant aquest període a Instagram i Facebook, amb l'etiqueta #labellaculla i etiquetant les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), se sortejaran dos exemplars d'un llibre sobre la història de la localitat.

L'Encesa de Culla

Una bona oportunitat per a aconseguir una instantània única és assistir a l'esdeveniment del pròxim dissabte 15 de juliol, 'L'encesa de Culla', on més de 5000 espelmes i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis creant un ambient màgic de 22:30 a 01:30h. Durant aquestes hores, no hi haurà espai per a la llum elèctrica, l'enllumenat públic s'apagarà per donar tot el protagonisme a les espelmes i a la música en directe a càrrec de 'Roselles a Tempo'.

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l'arc mediterrani.

Te puede interesar

230623_PRE_Foto2_empresas_aeronauticas_Castello

Miguel Ángel Troncho serà el pregoner de les festes de Morella 2023

Redacció
Cultura 13/07/2023

Amb el pregó que iniciarà el divendres 4 d'agost des del balcó de l'Ajuntament de Morella, Troncho, reconegut per la seva defensa del camp i dels masos, així com de la lluita contra la línia MAT i altres macroprojectes energètics, donarà inici a nou dies d'activitats festives per a tots els públics, que s'allargaran fins al diumenge 13 d'agost.

PORTADA CONCURSO FOTO LOCAL 2023 VALENCIA-1-1-1

El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) juntament amb l'Ajuntament d'Almenara ha convocat el XLV Concurs de Fotografia Local "Vila d’Almenara"

Redacció
Cultura 04/08/2023

El termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques està obert fins al 28 d'octubre a les 12 de la nit. Les fotografies presentades han de tenir com a temàtica principal Almenara i poden incloure paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals. Les imatges poden ser en blanc i negre, virades o a color, amb tècnica lliure

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter