S'ha convocat la tercera edició del certamen fotogràfic 'La Bella Culla'

La obra guanyadora serà premiada amb una experiència gastronòmica i una visita guiada doble pel casc històric de la localitat

Cultura 10 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2081

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Culla ha convocat, per tercer any consecutiu, el certamen fotogràfic 'La Bella Culla', el qual mantindrà obert el termini de participació fins al 31 d'agost. Es tracta d'un concurs que busca visibilitzar la bellesa del terme i el casc històric d'aquest municipi de l'Alt Maestrat, un dels 'Pobles Més Bonics d'Espanya'.

Així doncs, a partir de hui dilluns 10 de juliol, s'obri el termini de participació per a tots aquells aficionats a la fotografia que vulguen optar als premis de la convocatòria. L'obra guanyadora serà seleccionada per un jurat constituït a tal efecte i obtindrà com a premi una experiència gastronòmica a la localitat i una visita guiada doble. A més, també es concedirà un accèssit, al qual se li lliurarà un detall. En finalitzar el concurs, es realitzarà una exposició de les millors fotos oberta al públic a la tardor.

Es poden presentar fins a un màxim de tres fotografies inèdites per persona i han de ser enviades al correu electrònic [email protected]. Les bases completes es poden consultar a www.cullamagicaymedieval.es i a l'oficina de turisme. A més, entre totes les fotos pujades durant aquest període a Instagram i Facebook, amb l'etiqueta #labellaculla i etiquetant les pàgines de turisme de Culla (@cullaturistica i @cullamagica), se sortejaran dos exemplars d'un llibre sobre la història de la localitat.

L'Encesa de Culla

Una bona oportunitat per a aconseguir una instantània única és assistir a l'esdeveniment del pròxim dissabte 15 de juliol, 'L'encesa de Culla', on més de 5000 espelmes i torxes il·luminaran els carrers, balcons i patis creant un ambient màgic de 22:30 a 01:30h. Durant aquestes hores, no hi haurà espai per a la llum elèctrica, l'enllumenat públic s'apagarà per donar tot el protagonisme a les espelmes i a la música en directe a càrrec de 'Roselles a Tempo'.

Cal destacar que el nucli antic de Culla està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d'Interés Cultural, per ser un dels millors conservats de l'arc mediterrani.

Te puede interesar
Lo más visto