La candidata al Congrés per Castelló del PSPV-PSOE, Susana Ros, destaca l'adaptació de les condicions per a accedir a les ajudes a la ceràmica

Est a mesura del govern central per pal·liar els efectes de l'escalada dels preus energètics causats per la crisi d'Ucraïna.

Política 10 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_1967

S'ha rebutjat la política anterior del PP que va deixar les empreses ceràmiques abandonades fa 10 anys. Les bases per sol·licitar les ajudes s'han publicat en el BOE, i Ros expressa la seva satisfacció per l'aproximació directa entre el govern i el sector ceràmic. Aquesta iniciativa destaca per injectar fins a 1.000 milions d'euros en ajudes, una quantitat sense precedents des de la crisi anterior.

La cap de llista del PSPV-PSOE destaca el compromís ferm del govern amb el sector ceràmic, a diferència del passat. Les ajudes es distribuiran en forma de subvencions directes i crèdits ICO. Ros insisteix en la importància de garantir una tramitació àgil perquè les empreses puguin rebre ràpidament els fons. També menciona altres vies d'ajuda, com el programa 'Reactiva Feder', que subvenciona interessos per a les empreses ceràmiques.

Finalment, destaca que el govern està complint amb la província i mostra confiança en el futur del sector ceràmic.

Te puede interesar
Lo más visto