L'aeroport de Castelló i el Museu d'Art Contemporani de Vilafamés organitzen l'exposició del projecte 'Sala 30' amb obres d'artistes ucraïnesos

La mostra 'The art of resistance. Ukraine-Castelló' està composta per obres realitzades durant la guerra per cinc artistes ucraïnesos

Cultura 10 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2094

L'aeroport de Castelló i el Museu d'Art Contemporani 'Vicente Aguilera Cerni' (Macvac) de Vilafamés han organitzat la setena exposició del projecte 'Sala 30'. La mostra, amb el títol 'The art of resistance. Ukraine-Castelló', està conformada per obres d'artistes ucraïnesos realitzades durant la guerra.

L'exposició, ubicada a la planta baixa de la terminal de passatgers de l'aeroport, es presenta com una continuació de la que es pot visitar al Macvac de Vilafamés.

Les obres pertanyen a cinc artistes, dones i homes, testimonis del conflicte. Totes conflueixen en la denúncia i un anhel: que acabe la guerra.

La mostra, comissariada per Svitlana Davydenko, Aneta Vasileva i Alejandro Villar Torres, compta amb obres d'Uliana Shchabel, Danylo Movchan, Maksym Zhuravchak, Masha Vyshedska i Anna Danchyshyn.

El projecte 'Sala 30' va néixer fa sis anys de la mà del Macvac i de l'aeroport de Castelló. A través d'aquesta iniciativa, s'ha articulat una oferta cultural vinculada a l'aeroport, dotant-lo de diferents espais artístics que es renoven periòdicament.

El Macvac assumeix la direcció artística, d'aquí el nom de 'Sala 30', ja que el Museu de Vilafamés disposa de 29 sales i els espais expositius de l'aeroport es conceben com una extensió.

Te puede interesar
Lo más visto