Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de l'Alcora continua amb les tasques de millora dels camins rurals de la localitat

Recentment, s'han realitzat treballs de desbrossament en diversos camins, com ara Bandejats, Coscós, Aixart i Regatell.

General 11/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2103

Aquestes intervencions tenen com a objectiu garantir la transitabilitat dels camins i satisfer les necessitats dels ciutadans.

Pròximament, es realitzarà l'esbrossament dels camins paral·lels a la CV-190, La Simona, i altres millores sol·licitades pels veïns. L'Ajuntament compta amb una màquina per agilitzar i abaratir aquest tipus de treballs, demostrant el seu compromís amb el manteniment dels camins rurals.

A més, l'Ajuntament disposa d'un servei de conservació, manteniment i reparació de carrers i camins per proporcionar una resposta ràpida a les incidències que es puguen presentar.

Te puede interesar

cast

Onda millorarà l'accessibilitat del Mercat Municipal

Redacció
General 18/08/2023

L'ajuntament ha invertit al voltant de 200.000 euros en transformar el Mercat en un espai inclusiu i còmode Baila: "Aquestes iniciatives reflecteixen el nostre compromís amb la sostenibilitat, la inclusió i la millora contínua dels serveis"

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter