Peníscola està preparant el dispositiu de seguretat per al Piromusical del 1 d'agost

Aquest matí s'ha celebrat una reunió per coordinar l'operatiu especial de seguretat per a l'espectacle Piromusical, que se celebrarà el dia 1 d'agost a les 23:59h. En la trobada han participat les forces de seguretat i els serveis que intervindran en el dispositiu

Cultura 12 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2107

Representants de la Policia Local, la Guàrdia Civil, el transport sanitari, els serveis de salvament a les platges, els Bombers, la pirotècnia i la brigada d'obres s'han congregat per coordinar el desplegament. Els responsables de les àrees de Cultura, Turisme, Governació, Medi Ambient, Serveis i Trànsit han acordat una estratègia conjunta per garantir el bon desenvolupament de l'esdeveniment.

L'espectacle pirotècnic té lloc cada any en el marc del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca, que se celebra a Peníscola del 30 de juliol al 9 d'agost. L'edil de Turisme, Ramón Simó, ha destacat que "aquest ampli dispositiu vetlarà per la seguretat dels assistents a un dels espectacles més esperats de l'estiu a Peníscola, especialment enguany després de dos anys sense poder gaudir d'una nit tan màgica". Com en anys anteriors, s'habilitarà un punt d'atenció primària sanitària a la zona per atendre possibles incidències i alleujar la càrrega del Centre de Salut si és necessari.

Simó ha subratllat "la voluntat de tots els implicats en el desenvolupament coordinat i conjunt de l'operatiu en una de les nits més especials per a la ciutat, on el treball que es fa és invisible per a la majoria, però absolutament necessari. Per això, vull agrair al màxim la disposició de tots els implicats".

Te puede interesar
Lo más visto