CEEI Castelló continua amb la segona fase del programa 'Move Up! Emprende con éxito'

El centre de Castelló celebra la tercera i quarta sessió de la segona fase d'aquesta iniciativa, que enguany compta amb la participació de 25 empreses de la província, 17 de les quals estan dirigides per dones

General 12 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2117

Després de la primera fase, en què s'ha treballat el model de negoci, el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló continua aquesta setmana amb la segona fase, CONECT!, del programa 'Move Up! Emprende con éxito', que es desenvoluparà fins a setembre. Aquesta segona fase consisteix en la formació en el camp empresarial i la formació en diferents àrees per al desenvolupament del pla d'empresa. MOVE UP! és una iniciativa de suport a emprenedors i empreses joves mitjançant accions dirigides a la posada en marxa i el desenvolupament de noves idees de negoci. Enguany, compta amb la participació de 25 empreses de la província de Castelló, de les quals 17 estan dirigides per dones, la qual cosa suposa un 68%.

En aquesta segona fase del programa, centrada en la gestió empresarial dels projectes i empreses participants, s'aborden temàtiques més concretes com ara els aspectes clau a tenir en compte en la creació d'una cooperativa, la propietat intel·lectual (patents i marques), l'anàlisi de mercat, el pla estratègic, el pla de producció i el pla de sostenibilitat, entre altres. En aquest sentit, en la sessió d'avui, els assistents han tingut l'oportunitat de conèixer la trajectòria empresarial de l'empresa Cuatroochenta de la mà del seu CEO i cofundador, així com president del CEEI Castelló, Alfredo Cebrián, qui ha expressat el seu desig d'ajudar a aquests nous emprenedors: "He transmès els problemes i les estratègies que seguim quan comencem, com és el seu cas, i el que els pot ser útil per evitar ensopegar amb les mateixes pedres amb les quals nosaltres ens hem ensopegat."

D'altra banda, els assistents han tingut l'oportunitat d'escoltar els ponents Raúl Soriano i Marta Senent de l'empresa Next AI, que han parlat sobre una eina d'Intel·ligència Artificial que facilita el desenvolupament del pla d'empresa i la gestió diària de les empreses. Raúl Soriano, CEO de Next AI, ha destacat la utilitat de la IA per a l'emprenedoria: "L'objectiu d'aquesta xerrada és acostar a tots els emprenedors les eines que tenen al seu abast avui dia en relació amb la IA i millorar els fluxos de treball que solen tenir els emprenedors, que sovint són més complicats, i intentar fer-los de manera més eficient".

Te puede interesar
Lo más visto