Els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional tenen l'oportunitat de gaudir d'un estiu ple d'activitats educatives i d'oci gràcies al Campus Natura

Una iniciativa promoguda per l'Ajuntament de Vila-real i gestionada per la Fundació Caixa Rural Vila-real.

Educació 14 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2125

El regidor de Serveis Socials, Toni Marín, i la presidenta de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Sonia Sánchez, han visitat el campus, que compta enguany amb un total de 90 places distribuïdes en cinc quinzenes per a oferir una atenció de qualitat als xiquets i xiquetes i donar suport a les seues famílies. A més, aproximadament un 80% dels participants de cada torn fan servir el servei de menjador.

El campus, que està coordinat per Pilar Rubert, acull joves d'edats compreses entre els 4 i els 21 anys. Aquests joves tenen l'oportunitat de participar en activitats lúdiques i de convivència, com sortides a l'Aula Natura del Termet, que se celebren els dimarts, dijous i divendres, i a la piscina del Termet, els dilluns i dimecres. A més, també hi ha tallers temàtics que se celebren a les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real.
El regidor de Serveis Socials ha agraït la tasca realitzada per la Fundació Caixa Rural Vila-real en l'atenció i inclusió dels xiquets i xiquetes amb diversitat funcional. A més, ha destacat l'oportunitat que ofereix el Campus Natura per estimular i promoure el desenvolupament d'aquests joves, així com per donar un respir a les seues famílies durant les vacances d'estiu.

Te puede interesar
Lo más visto