Miguel Ángel Troncho serà el pregoner de les festes de Morella 2023

Amb el pregó que iniciarà el divendres 4 d'agost des del balcó de l'Ajuntament de Morella, Troncho, reconegut per la seva defensa del camp i dels masos, així com de la lluita contra la línia MAT i altres macroprojectes energètics, donarà inici a nou dies d'activitats festives per a tots els públics, que s'allargaran fins al diumenge 13 d'agost.

Cultura 13 de julio de 2023 Redacció Redacció
230623_PRE_Foto2_empresas_aeronauticas_Castello

Miguel Ángel Troncho, amb 18 anys de treball en la promoció de Morella i la seva participació en diferents associacions, és un morellà compromès que ha estat responsable del programa de festes i ha capturat amb la seva càmera les imatges de les festes i esdeveniments locals i comarcals. A més, com a masover vocacional, amant de la natura i defensor del territori, ha lluitat contra iniciatives que tenen un impacte negatiu en el paisatge i en la comunitat. També ha col·laborat amb diverses Organitzacions No Governamentals (ONG) per a ajudar a col·lectius oprimits.

Troncho ha expressat la seva gratitud per ser el pregoner de les festes de Morella, un moment especial que l'omple d'emoció i respecte després de tants anys d'admirar a tots els pregoners anteriors. Per la seva part, l'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha agraït a Troncho per acceptar la proposta i ha destacat el seu compromís social, la seva defensa de la igualtat entre les persones, els drets humans i el seu suport al món rural, als ramaders i agricultors. L'alcalde ha subratllat que Miguel Ángel és una persona clau en molts projectes i que és hora de donar visibilitat a totes les persones que treballen en segon pla perquè les coses puguen tirar endavant.

Te puede interesar
Lo más visto