Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Miguel Ángel Troncho serà el pregoner de les festes de Morella 2023

Amb el pregó que iniciarà el divendres 4 d'agost des del balcó de l'Ajuntament de Morella, Troncho, reconegut per la seva defensa del camp i dels masos, així com de la lluita contra la línia MAT i altres macroprojectes energètics, donarà inici a nou dies d'activitats festives per a tots els públics, que s'allargaran fins al diumenge 13 d'agost.

Cultura 13/07/2023 Redacció Redacció
230623_PRE_Foto2_empresas_aeronauticas_Castello

Miguel Ángel Troncho, amb 18 anys de treball en la promoció de Morella i la seva participació en diferents associacions, és un morellà compromès que ha estat responsable del programa de festes i ha capturat amb la seva càmera les imatges de les festes i esdeveniments locals i comarcals. A més, com a masover vocacional, amant de la natura i defensor del territori, ha lluitat contra iniciatives que tenen un impacte negatiu en el paisatge i en la comunitat. També ha col·laborat amb diverses Organitzacions No Governamentals (ONG) per a ajudar a col·lectius oprimits.

Troncho ha expressat la seva gratitud per ser el pregoner de les festes de Morella, un moment especial que l'omple d'emoció i respecte després de tants anys d'admirar a tots els pregoners anteriors. Per la seva part, l'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, ha agraït a Troncho per acceptar la proposta i ha destacat el seu compromís social, la seva defensa de la igualtat entre les persones, els drets humans i el seu suport al món rural, als ramaders i agricultors. L'alcalde ha subratllat que Miguel Ángel és una persona clau en molts projectes i que és hora de donar visibilitat a totes les persones que treballen en segon pla perquè les coses puguen tirar endavant.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter