El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha expressat el seu agraïment al personal sanitari valencià pel gran esforç que han realitzat durant la pandèmia de la COVID-19

Durant el seu últim acte com a president, Puig ha mantingut una trobada amb representants dels departaments de salut de la Comunitat Valenciana per a reconèixer personalment la seva dedicació i contribució a salvar vides

General 13 de julio de 2023 Redacció Redacció
SALVADOR 2023 - ONDA

En aquest acte, el president ha recordat les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19 i ha elogiat el treball dels més de 60.000 professionals de la sanitat pública valenciana. Ha destacat la importància de potenciar la ciència i reforçar l'estat de benestar per a proporcionar una cobertura adequada enfront de la malaltia.

Puig ha subratllat la "corresponsabilitat" de la societat valenciana durant la pandèmia i ha elogiat la sanitat pública valenciana com a referent, considerant-la "la millor sanitat pública possible". Ha afirmat que s'ha demostrat l'existència d'una democràcia avançada i un sistema de salut públic capaç de donar una resposta efectiva en aquesta situació.

En resum, Ximo Puig ha agraït al personal sanitari valencià la seva dedicació i ha destacat el paper crucial de la sanitat pública durant la pandèmia.

Te puede interesar
Lo más visto