L'Estany Fest es presenta com a festival referent de les platges de Nules

L'Estany Fest, el festival de música i cultura de Nules, s'ha presentat com a festival referent de les platges de la localitat. Amb l'objectiu d'impulsar l'oferta turística i cultural de la zona costanera, aquest esdeveniment es converteix en una cita destacada per als amants de la música i l'oci estival.

Cultura 14 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_7220

Durant els dies 20, 21 i 22 de juliol, les platges de Nules acolliran concerts, espectacles i activitats per a tots els públics. L'Estany Fest promet una experiència única, combinant música en directe, gastronomia local i un entorn privilegiat. Amb la seva proposta variada i de qualitat, aquest festival aspira a convertir-se en un referent cultural i lúdic per als visitants de la zona.

L'Ajuntament de Nules, en col·laboració amb entitats locals i empreses del sector, treballa per garantir el èxit d'aquesta primera edició de l'Estany Fest. Amb l'objectiu de promoure la cultura i dinamitzar l'economia local, s'espera una gran afluència de públic i la participació activa de la comunitat nulenca.

Amb aquesta iniciativa, Nules busca posicionar-se com a destí turístic de referència en la Costa del Azahar, oferint una proposta diferent i atractiva per als visitants. L'Estany Fest és una oportunitat per gaudir de la música, la platja i l'ambient festiu, i alhora descobrir els encants naturals i culturals d'aquesta localitat mediterrània.

Tots els interessats en participar en l'Estany Fest poden trobar més informació sobre l'esdeveniment, la programació i la venda d'entrades a través del lloc web oficial del festival o contactant amb l'Ajuntament de Nules. No et perdis aquesta oportunitat de viure una experiència única a les platges de Nules amb l'Estany Fest, el festival referent de la zona costanera.

Te puede interesar
Lo más visto