Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Estany Fest es presenta com a festival referent de les platges de Nules

L'Estany Fest, el festival de música i cultura de Nules, s'ha presentat com a festival referent de les platges de la localitat. Amb l'objectiu d'impulsar l'oferta turística i cultural de la zona costanera, aquest esdeveniment es converteix en una cita destacada per als amants de la música i l'oci estival.

Cultura 14/07/2023 Redacció Redacció
IMG_7220

Durant els dies 20, 21 i 22 de juliol, les platges de Nules acolliran concerts, espectacles i activitats per a tots els públics. L'Estany Fest promet una experiència única, combinant música en directe, gastronomia local i un entorn privilegiat. Amb la seva proposta variada i de qualitat, aquest festival aspira a convertir-se en un referent cultural i lúdic per als visitants de la zona.

L'Ajuntament de Nules, en col·laboració amb entitats locals i empreses del sector, treballa per garantir el èxit d'aquesta primera edició de l'Estany Fest. Amb l'objectiu de promoure la cultura i dinamitzar l'economia local, s'espera una gran afluència de públic i la participació activa de la comunitat nulenca.

Amb aquesta iniciativa, Nules busca posicionar-se com a destí turístic de referència en la Costa del Azahar, oferint una proposta diferent i atractiva per als visitants. L'Estany Fest és una oportunitat per gaudir de la música, la platja i l'ambient festiu, i alhora descobrir els encants naturals i culturals d'aquesta localitat mediterrània.

Tots els interessats en participar en l'Estany Fest poden trobar més informació sobre l'esdeveniment, la programació i la venda d'entrades a través del lloc web oficial del festival o contactant amb l'Ajuntament de Nules. No et perdis aquesta oportunitat de viure una experiència única a les platges de Nules amb l'Estany Fest, el festival referent de la zona costanera.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter