L'Ajuntament d'Onda activa una xarxa de voluntariat per a fomentar els valors de solidaritat, compromís i responsabilitat entre els veïns

Una iniciativa que organitza l'àrea de voluntariat, que coordina l'edil Maribel Raigada, en col·laboració amb l'àrea de Joventut, que gestiona el regidor Daniel Álvaro

Política 16 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2167

Així, el consistori ha llançat la campanya #JoSocVoluntari per a animar els ondenses, majors de 18 anys i també menors amb autorització materna o paterna, a participar de forma activa en cites importants, com pot ser la multitudinària romeria de l'El Salvador o el concert d'Alejandro Sanz.

Els interessats poden apuntar-se mitjançant un formulari habilitat en la web municipal www.onda.es o directament en https://shorturl.at/uNX38. Durant la pròxima setmana es realitzarà una primera reunió informativa i de coordinació en la qual també es formalitzaran els tràmits legals.

Respecte a açò, l'edil responsable de voluntariat, Maribel Raigada, ha comentat que "el voluntariat ens ajuda a créixer com a persones i com a societat, alhora que ajudem a fer una ciutat millor, per això des de l'Ajuntament creiem que és necessari fomentar aquests valors entre els ondenses".

Els voluntaris rebran una samarreta identificativa i, a més, es valoraran recompenses simbòliques entre els més participants.

Te puede interesar
Lo más visto