La tercera jornada del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) arriba amb les actuacions destacades de grans artistes

Tom Odell, el primer concert de Ginebras en l'escenari principal, Heineken Silver, i els esperats Franz Ferdinand i Zara Larsson, que van oferir concerts inoblidables als assistents.

17 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2177

Sense oblidar la resta d'artistes que van fer possible la jornada en els escenaris Cutty Sark i Fiber, on es van gaudir de grans actuacions com les d'Amaia, Dean Lewis, Sports Team, Sidonie, i molts més. La zona Poliakov South Beach Club va sonar tota la nit al ritme del ball dels assistents.

La darrera jornada, diumenge 16, donarà per finalitzada la 27a edició del Festival Internacional de Benicàssim amb les actuacions d'Iván Ferreiro, Bastille, La M.O.D.A o Crystal Fighters, entre molts altres. Després de tres dies de festival, el FIB continua consolidant i afiançant la seva posició entre els grans festivals tant a nivell nacional com internacional. Amb l'expectativa d'una última jornada que apunta a continuar la mateixa línia d'èxit dels dies previs.

Lo más visto