Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

La tercera jornada del Festival Internacional de Benicàssim (FIB) arriba amb les actuacions destacades de grans artistes

Tom Odell, el primer concert de Ginebras en l'escenari principal, Heineken Silver, i els esperats Franz Ferdinand i Zara Larsson, que van oferir concerts inoblidables als assistents.

Cultura - Música 17/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2177

Sense oblidar la resta d'artistes que van fer possible la jornada en els escenaris Cutty Sark i Fiber, on es van gaudir de grans actuacions com les d'Amaia, Dean Lewis, Sports Team, Sidonie, i molts més. La zona Poliakov South Beach Club va sonar tota la nit al ritme del ball dels assistents.

La darrera jornada, diumenge 16, donarà per finalitzada la 27a edició del Festival Internacional de Benicàssim amb les actuacions d'Iván Ferreiro, Bastille, La M.O.D.A o Crystal Fighters, entre molts altres. Després de tres dies de festival, el FIB continua consolidant i afiançant la seva posició entre els grans festivals tant a nivell nacional com internacional. Amb l'expectativa d'una última jornada que apunta a continuar la mateixa línia d'èxit dels dies previs.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter