L'Ajuntament d'Onda obre un any més les inscripcions per a l'Escola Oberta, el servei d'acollida i atenció a menors matriculats en centres educatius de la localitat des de P3 fins a 6è de primària

El període de matriculació s'obrirà a partir del 16 d'agost, i aquesta iniciativa inclou un nou servei de matinera que estarà disponible en tots els centres educatius del municipi

Educació 17 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2179

Aquest servei ofereix desayunos i berenars saludables, així com activitats lúdiques i educatives per als més petits. Les inscripcions es poden realitzar de forma telemàtica amb certificat digital a www.onda.es, o de forma presencial al SAT de l'Ajuntament.

Aquesta opció estarà disponible durant tot el curs escolar, amb un cost de 30 euros per mes complet per al servei de matinera i vespertina per usuari. A més, en cas de tenir un segon germà o germana, família monoparental o família nombrosa, hi haurà bonificacions en les tarifes.

La regidora de l'àrea d'Educació, María Ojeda, ha manifestat: "Busquem fomentar la conciliació familiar en un espai lúdic i educatiu al costat dels xiquets i les xiquetes". "Un any més, des de l'administració local, volem estar al costat de les famílies i facilitar l'educació dels seus fills".

Períodes del servei

El servei es manté per al curs 2023/2024 en tots els centres educatius, tant públics com concertats, per a la modalitat matinal, que començarà una hora i mitja abans de l'inici de l'horari lectiu. D'altra banda, el servei vespertí es desenvoluparà durant dues hores després del final de l'horari lectiu en el CEIP Pío XII i en el CEIP Miralcamp. Ambdues opcions es oferiran durant tot el curs escolar, des de setembre fins a juny.

Període extraordinari

Per a les famílies que necessiten fer un ús puntual del servei, existeix la possibilitat de triar dies solts a un cost de 2,50 euros per dia, amb l'excepció de l'opció vespertina en els mesos de setembre i juny, que només es poden contractar per mes complet a causa de ser períodes extraordinaris.

Te puede interesar
Lo más visto