El triatló Infinitri Sprint Vila-real, una prova emblemàtica del calendari esportiu de la ciutat, arriba a la novena edició

Aquesta competició destaca per reunir grans triatletes de la Comunitat i per celebrar-se en un escenari únic com el paratge del Termet de la Mare de Déu de Gràcia i el riu Millars

Esports 17 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2182

La competició tindrà lloc el diumenge 30 de juliol, com part de les activitats esportives programades en la campanya Viu l'estiu al Termet. El regidor d'Esports i Salut, Javier Serralvo, ha destacat el valor d'aquest esdeveniment per al projecte de Ciutat de la Salut i l'Esport de Vila-real, que inclou un total de 32 disciplines esportives. Serralvo ha agraït l'organització de la prova, en col·laboració amb el Servei Municipal d'Esports, i ha convidat el públic a gaudir de l'espectacle que ofereix aquesta competició.

La prova començarà a les 9.30 hores amb la competició de natació al pantanet de Santa Quitèria, amb una distància de 750 metres. Després d'una transició al carrer Encarnació, els participants recorreran 20 quilòmetres amb bicicleta per la urbanització del Madrigal, passant per l'entorn del renovat Estadi de la Ceràmica. Finalment, la cursa a peu, amb una distància de 5 quilòmetres, tindrà lloc al Termet.

Manu García, director esportiu del triatló, ha destacat que aquesta prova és una tradició i una de les més antigues de la Comunitat Valenciana, i s'ha mostrat orgullós de poder organitzar-la. Amb gairebé 200 participants ja inscrits, aquesta competició continua captant l'interès dels amants del triatló.

L'Ajuntament de Vila-real, a través de la Regidoria d'Esports i el Servei Municipal d'Esports, ha donat suport a aquest esdeveniment esportiu que posa en valor els paratges naturals de la ciutat i reafirma la seua presència com a prova destacada del triatló a la regió.

Te puede interesar
Lo más visto