Llegir, escoltar, imaginar, dialogar... El taller d'escriptura creativa, per a joves i adults, és una nova iniciativa de la Biblioteca Municipal de l'Alcora

Es durà a terme els dies 19 de setembre, 17 d'octubre, 14 de novembre i 12 de desembre, de 19.00 a 20.30 hores. Estarà coordinat per l'escriptora i poeta Soledad Benages, professora de Llengua i Literatura, Màster en Didàctica

Cultura 18 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2186

Taller de mindfulness

Pròximament, es posarà en marxa un taller de meditació i relaxació per a fer front a l'estrés diari i a l'ansietat, juntament amb una bona selecció de llibres.

Grup de suport per al càncer

Una altra iniciativa que s'està gestant és el ‘Racó rosa’, un grup de suport destinat a persones afectades per alguna malaltia oncològica, amb la finalitat d'acompanyar-les en aquest procés, recomanar llibres que els puguen ajudar i crear una xarxa de suport entre els participants.

Presentació de llibres

La biblioteca està preparant, a més, la presentació de diferents llibres a partir del mes de setembre, actes que comptaran amb la presència dels seus autors.

Altres activitats

Al llarg de l'any, l'immoble del carrer Aigua acull una infinitat d'activitats: Nit a la biblioteca, contacontes, dies temàtics, etc. La biblioteca organitza també destacades iniciatives com la Fira del Llibre Solidària de l'Alcora, amb la col·laboració dels centres educatius de la localitat, i s'adapta a les necessitats dels usuaris amb accions com l'ampliació de l'horari de la sala d'estudis en èpoques d'exàmens.

Casa de la Cultura

Amb l'objectiu de prestar un servei encara millor, la biblioteca serà un dels serveis que es traslladarà a la futura Casa de la Cultura de l'Alcora (edifici que va albergar La Muy Noble). Cal recordar que l'Ajuntament ha aconseguit una subvenció dels fons Europeus Next Generation de 624.385,73 euros amb la qual es durà a terme la primera fase de la Casa de la Cultura, que consistirà, precisament, en la rehabilitació de l'immoble per a la construcció de la nova biblioteca.

Te puede interesar
Lo más visto