L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor d'Onda (OMIC) ha gestionat un total de 166 cites durant el segon trimestre de 2023, segons el seu informe d'actuacions

D'aquestes, 63 corresponen a sol·licituds d'informació i 53 a procediments de reclamació. Les consultes més habituals estan relacionades amb companyies telefòniques, empreses d'energia, serveis i comerç electrònic

General 19 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2200

Pel que fa a les reclamacions, s'han presentat un total de 53, de les quals 32 han estat ateses afirmativament, 12 han estat rebutjades i la resta continuen pendents.

Respecte a això, la regidora d'àrea de Desenvolupament Urbà, Habitatge, Agricultura i Comerç, Maria Baila, ha assenyalat: "Volem que els ondencs i les ondenques tinguin un lloc per a realitzar les consultes sobre qualsevol assumpte d'interès". "Les dades mostren que l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor ajuda la població a conéixer tota la informació possible i a fer valer els seus drets com a consumidors".

Horari d'atenció

L'oficina atén de forma presencial mitjançant cita prèvia, trucant al 964 600 050 o escrivint un correu electrònic a [email protected], en l'horari establert de dimarts a la vesprada de 16.30 h a 18.30 h i dijous i divendres en horari de matí, de les 9.30 h a les 14.00 h.

Te puede interesar
Lo más visto