Nules crea una agenda per a difondre actes i activitats

L'objectiu és que el veïnat conega en tot moment les programacions locals. Agendanules.es és l'adreça web que ha creat l'Ajuntament de Nules per a divulgar i facilitar a la ciutadania l'accés a les diferents programacions que el consistori organitza al llarg de l'any

General 19 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2022

En aquest sentit, les persones interessades a consultar qualsevol acte o activitat només han de posar agendanules.es en el seu navegador sense descarregar cap aplicació ni registrar-se a cap lloc. "Pensem que és una eina útil i accessible per a qualsevol persona que els permetrà consultar en qualsevol moment i lloc els actes i les activitats que l'Ajuntament organitza", matissa l'alcalde, David García.

Així doncs, entre els beneficis que comporta aquesta agenda es troben, entre d'altres, que es pot seleccionar d'una manera fàcil allò que a cada persona li interessa, donat que es pot filtrar la programació per categories com concerts, teatre, infantil, esports, gastronomia, tauromàquia, dansa, festivals de música, tallers, conferències, xerrades, monòlegs, cursos, cinema, visites guiades, joves, gent major, o festes patronals.

També es pot filtrar la informació per data, i a més es pot guardar l'activitat o acte que interessa per a així trobar-la amb facilitat quan s'acoste el moment. L'agenda contempla, a més, aquelles activitats que tenen termini d'inscripció per a facilitar el recordatori de les dates.

Amb tot, "des del consistori també volen donar suport a les associacions i entitats locals, de manera que la idea és oferir-los també aquesta agenda per a incloure les seves programacions i activitats", apunta l'alcalde.

Te puede interesar
Lo más visto