L'equip de govern ha incorporat membres de l'oposició al consell d'administració del CISE per primera vegada en la seua història

Així, en els 30 anys d'existència de l'empresa pública, comptarà amb un consell plural format per quatre membres d'Independents per Morella, dos del PSPV-PSOE i un del PP

Política 20 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2217

La societat Centre Integrat de Serveis Econòmics (CISE) és una empresa pública creada per l'Ajuntament de Morella a finals de l'any 1993. El passat 6 de juliol es va realitzar el primer consell d'administració per a designar els nous càrrecs que dirigiran aquesta societat. Per primera vegada en els 30 anys d'història del CISE, el consell estarà format per membres del govern i l'oposició, sumant un total de set persones. D'aquestes, quatre seran membres d'Independents per Morella, dos del PSPV-PSOE i un del PP.

En aquesta nova estructura, el càrrec de president serà ocupat per l'alcalde de Morella, Bernabé Sangüesa, mentre que el vicepresident serà Javier Amela i el secretari, Julio Tena. La resta dels integrants assumiran el paper de vocals del consell d'administració d'aquesta empresa pública, amb Rhamsés Ripollés, Mari Carmen Escuder, Diego Boix i Jesús Ortí formant part del mateix. Cal destacar que Boix assumirà també el càrrec de conseller delegat.

Sangüesa ha remarcat que "és la primera vegada que membres de l'oposició ocupen càrrecs en el consell d'administració del CISE, la qual cosa és molt important per a garantir la transparència d'aquesta empresa amb 30 anys de trajectòria". L'edil ha explicat que "entenem que aquesta és la forma més transparent i democràtica de gestionar l'empresa pública municipal". Finalment, ha afegit que "aquest és el primer pas per a començar a canviar el CISE, la seua manera de funcionar i esclarir els comptes tant del CISE com de les altres sis empreses que el conformen".

Les activitats que depenen del CISE es divideixen en dues grans àrees. La primera s'ocupa de serveis com la gestió de la zona d'aparcament de l'Albereda, la gestió de la Piscina Municipal o la gestió de l'escorxador, entre altres ocupacions. També desenvolupa activitat en l'àrea de promoció econòmica com en el sector de la construcció.

Te puede interesar
Lo más visto