Els xiquets i xiquetes que participen en l'Aplec d'estiu gaudeixen aquests dies de les diferents activitats programades per a facilitar la conciliació familiar durant les vacances

L'Aplec, que ofereix 800 places en cinc torns, es desenvolupa als centres Escultor Ortells i Carles Sarthou

General 20 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2218

Hui, els xiquets i xiquetes de l'Escultor Ortells han visitat el Termet i han gaudit d'un bany al riu Millars, acompanyats pel regidor de Serveis Socials i Salut, Toni Marín, qui ha agraït la tasca de l'equip professional d'Oca Grup en la realització de l'Aplec. D'altra banda, els xiquets i xiquetes del col·legi Carles Sarthou s'ho han passat d'allò més bé amb una matinal de jocs aquàtics al pati del centre.

Durant aquests dies, els xiquets i xiquetes tenen l'oportunitat de participar en una àmplia gamma d'activitats lúdiques i recreatives que els permeten gaudir d'unes vacances plenes d'emocions i diversió. L'Aplec d'estiu és una gran oportunitat perquè els més menuts puguen gaudir d'experiències enriquidores, fer nous amics i continuar aprenent mentre gaudeixen d'unes vacances ben entretingudes i segures. Amb la participació activa dels centres educatius i l'organització de l'Ajuntament, aquesta iniciativa demostra el compromís amb la conciliació familiar i la promoció del benestar dels més joves durant el període estival.

Te puede interesar
Lo más visto