L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló: Forjant futurs creatius

L’Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló està orgullosa de presentar una emocionant oferta educativa per al proper curs 2023-2024

Educació 21 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2221

Amb una visió centrada en la creativitat i la innovació, la institució ofereix una àmplia gamma de programes acadèmics que permeten als alumnes explorar el seu potencial artístic i dissenyar el futur que desitgen.

Cicles Formatius de Grau Superior: un univers de possibilitats. Els Cicles Formatius de Grau Superior de l'escola són la porta d'entrada al món professional de l'art i el disseny. Els programes disponibles són: fotografia, gràfica publicitària, gràfica interactiva, il·lustració, ceràmica artística, recobriments ceràmics, projectes de decoració i arquitectura efímera.

Amb el grau de fotografia, els alumnes aprenen, entre altres coses, a capturar moments únics i contar històries visuals amb impacte emocional. Gràfica Publicitària desenvolupa la creativitat per dissenyar campanyes publicitàries que deixen empremta. Gràfica Interactiva permet a l'estudiant submergir-se en el disseny digital i crear experiències interactives i atractives per a l'audiència. Amb Il·lustració, expressen la seua imaginació a través de l'art de la il·lustració, donant vida a narratives visuals captivadores.

Descobrir la màgia de treballar amb argila i crear peces artístiques úniques i expressives és possible gràcies al grau de ceràmica artística. Amb recobriments ceràmics, adquireixen coneixements tècnics per dissenyar superfícies ceràmiques innovadores.

Convertir espais en escenaris inspiradors, combinant funcionalitat i bellesa és la meta a aconseguir amb projectes de decoració. I finalment, Arquitectura Efímera amb la qual dissenyar estructures temporals i espais que sorprenen i estimulen la imaginació.

Graus universitaris: impulsar el talent creatiu
Els Graus que oferta l'EASD estan dissenyats per empoderar l'estudiantat i preparar-lo per enfrontar els desafiaments del món actual. Els estudis inclouen disseny de producte, disseny gràfic, d'interiors i moda. La gran novetat per al curs 2023-2024 és el nou Grau en Il·lustració, on l'alumnat pot explorar el seu talent artístic i aprendre a transmetre missatges a través de la màgia de les imatges.

A més a més, per als qui desitgen especialitzar-se i dominar el seu art, l’Escola ofereix el prestigiós Màster Oficial en Gravat i Serigrafia, una oportunitat única en el país per desenvolupar habilitats professionals i creatives d'alt nivell.

Si la ceràmica és més que una passió, hi ha la possibilitat de matricular-se al Curs d'Especialització en Ceràmica Funcional, on ensenyen tècniques avançades per a crear peces amb una fusió perfecta entre art i funcionalitat.

Les inscripcions continuen obertes. Fins al 15 de setembre per a cicles formatius; 4 de setembre per a graus universitaris i 30 de setembre per a màster oficial i curs d'especialització. Per a més informació, els interessats poden consultar la pàgina web del centre: www.easdcastello.org o a través del telèfon: +34 964 399 445.

Te puede interesar
Lo más visto