Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló: Forjant futurs creatius

L’Escola d'Art i Superior de Disseny de Castelló està orgullosa de presentar una emocionant oferta educativa per al proper curs 2023-2024

Educació 21/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2221

Amb una visió centrada en la creativitat i la innovació, la institució ofereix una àmplia gamma de programes acadèmics que permeten als alumnes explorar el seu potencial artístic i dissenyar el futur que desitgen.

Cicles Formatius de Grau Superior: un univers de possibilitats. Els Cicles Formatius de Grau Superior de l'escola són la porta d'entrada al món professional de l'art i el disseny. Els programes disponibles són: fotografia, gràfica publicitària, gràfica interactiva, il·lustració, ceràmica artística, recobriments ceràmics, projectes de decoració i arquitectura efímera.

Amb el grau de fotografia, els alumnes aprenen, entre altres coses, a capturar moments únics i contar històries visuals amb impacte emocional. Gràfica Publicitària desenvolupa la creativitat per dissenyar campanyes publicitàries que deixen empremta. Gràfica Interactiva permet a l'estudiant submergir-se en el disseny digital i crear experiències interactives i atractives per a l'audiència. Amb Il·lustració, expressen la seua imaginació a través de l'art de la il·lustració, donant vida a narratives visuals captivadores.

Descobrir la màgia de treballar amb argila i crear peces artístiques úniques i expressives és possible gràcies al grau de ceràmica artística. Amb recobriments ceràmics, adquireixen coneixements tècnics per dissenyar superfícies ceràmiques innovadores.

Convertir espais en escenaris inspiradors, combinant funcionalitat i bellesa és la meta a aconseguir amb projectes de decoració. I finalment, Arquitectura Efímera amb la qual dissenyar estructures temporals i espais que sorprenen i estimulen la imaginació.

Graus universitaris: impulsar el talent creatiu
Els Graus que oferta l'EASD estan dissenyats per empoderar l'estudiantat i preparar-lo per enfrontar els desafiaments del món actual. Els estudis inclouen disseny de producte, disseny gràfic, d'interiors i moda. La gran novetat per al curs 2023-2024 és el nou Grau en Il·lustració, on l'alumnat pot explorar el seu talent artístic i aprendre a transmetre missatges a través de la màgia de les imatges.

A més a més, per als qui desitgen especialitzar-se i dominar el seu art, l’Escola ofereix el prestigiós Màster Oficial en Gravat i Serigrafia, una oportunitat única en el país per desenvolupar habilitats professionals i creatives d'alt nivell.

Si la ceràmica és més que una passió, hi ha la possibilitat de matricular-se al Curs d'Especialització en Ceràmica Funcional, on ensenyen tècniques avançades per a crear peces amb una fusió perfecta entre art i funcionalitat.

Les inscripcions continuen obertes. Fins al 15 de setembre per a cicles formatius; 4 de setembre per a graus universitaris i 30 de setembre per a màster oficial i curs d'especialització. Per a més informació, els interessats poden consultar la pàgina web del centre: www.easdcastello.org o a través del telèfon: +34 964 399 445.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter