El Pacte Territorial dona suport als artesans en la iniciativa "Comboi Market"

Organitzada per emprenedors de la Plana Baixa Artana, municipi consorciat en el Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa, acollirà diumenge que ve, 23 de juliol, la primera edició de Comboi Market, una iniciativa per a donar a conéixer els projectes artesanals de persones emprenedores de la Serra d’Espadà

General 21 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2222

Aquest esdeveniment sorgeix de la sinergia d'alguns artesans emprenedors que formen part de la xarxa d'emprenedors del Consorci.

Amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament econòmic i social dels municipis de la comarca de la Plana Baixa, el Pacte compta amb diferents programes que permeten que els projectes empresarials del territori conjuminen esforços i objectius per a potenciar al màxim els recursos disponibles. Un dels projectes exemple és la celebració de Comboi Market, un mercat artesanal organitzat per emprenedors de la Plana Baixa.

Comboi Market tindrà lloc el 23 de juliol a l'ermita de Santa Cristina d'Artana d'11.00 a 23.00 hores i comptarà amb llocs en els quals es donaran a conéixer els productes artesanals elaborats per diferents persones emprenedores localitzades a la Serra d’Espadà, els valors de la qual són la sostenibilitat, el respecte pels productes de proximitat i l'artesania. Així, les persones assistents podran conéixer articles de quilòmetre 0 com formatges artesanals, roba de bany realitzada amb materials reciclats o creacions amb suro com a matèria primera, entre altres.

L'espai on es localitzarà Comboi Market serà un dels atractius d'aquest mercat artesanal. L'enclavament de l'ermita de Santa Cristina d'Artana és un espai amb vegetació i història: amb una ermita del s.XVIII dedicada a la patrona de la localitat, un alberg convertit en restaurant adossat a l'ermita, un olivar monumental, una verda rambla i una font que ha regat les hortes d'Artana des dels temps dels iber-romans i a la qual els musulmans van saber traure el màxim rendiment amb la mateixa fi. Tot això, envoltat de suredes.

Aquestes accions estan emmarcades dins del programa EMPACE 2023-2024. AvalemTerritori, LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, GVA i el Ministeri de Treball i Economia Social.

Te puede interesar
Lo más visto