Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament d'Onda ha habilitat més de 1.000 places d'aparcament per al multitudinari concert d'Alejandro Sanz

Es preveu la presència de prop de 10.000 persones al recinte multiús

Cultura - Música 21/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2223

Per garantir la seguretat i una eficient mobilitat del públic assistent, l'Ajuntament ha coordinat a 60 efectius de la Policia Local i a voluntaris.

S'han distribuït cinc aparcaments públics, quatre dels quals són gratuïts, i la seua ubicació estarà senyalitzada des de l'entrada a la ciutat. A més, s'han preparat diferents mesures de seguretat, com un Punt Violeta per donar suport a les persones en situacions d'agressió de gènere.

El concert començarà a les 22:30 hores, amb les taquilles obrint a les 19:30 hores i les portes del recinte a les 20:30 hores per a l'entrada general i a les 20:00 hores per a l'entrada anticipada. Es recomana arribar amb antelació per evitar cues i aglomeracions.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter