Els últims preparatius per al XLIV Aplec dels Ports a Morella estan en marxa

Des del dijous 27 fins al diumenge 30 de juliol, concerts, monòlegs i activitats culturals ompliran tres escenaris diferents per a l'entreteniment dels assistents

Cultura 24 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2254

L'organització de l'aplec, amb la col·laboració de voluntàries i voluntaris, així com de la brigada municipal, ha preparat tots els espais necessaris per a l'esdeveniment. Els exteriors de Morella disposaran d'espais d'aparcament a la zona de Santa Llúcia i la Puritat, mentre que l'acampada es farà a Sant Miquel i la familiar a prop de l'aqüeducte, amb dutxes a prop d'ambdós llocs. La fira alternativa tindrà lloc al passeig de l'Albereda amb l'escenari Falcí, on es realitzaran tallers i activitats culturals. L'Espai Firal albergarà la cuina i el menjador a l'interior, i a l'exterior estarà l'escenari principal, Aladre. A més, al Pla dels Estudis, hi haurà un altre escenari, Trill, on tindran lloc activitats infantils, culturals i actuacions musicals, així com un punt lila.

Cal destacar que l'Aplec dels Ports és una festa amb totes les activitats d'entrada lliure, amb l'objectiu de fer visible la comarca i les seues característiques i necessitats. La programació combina cultura, festa i reivindicació per abordar els problemes que afecten les zones rurals, especialment els pobles dels Ports. Un esdeveniment que promet unir a la gent en un ambient festiu i de reflexió sobre les qüestions essencials per a aquesta comunitat.

Te puede interesar
Lo más visto