Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

El casal jove d'almenara acollirà un curs de monitor i monitora de temps lliure educatiu

Les preinscripcions estaran obertes fins divendres que ve, 28 de juliol

Cultura 25/07/2023 Redacció Redacció
IMG_2259

Fins divendres que ve, 28 de juliol, estan obertes les preinscripcions per al Curs de Monitor i Monitora de temps lliure educatiu que es realitzarà a Almenara a càrrec de l'Escola d'Animació Abast. El curs és oficial i està acreditat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Almenara.

Totes les persones interessades podran formalitzar la seua preinscripció telemàticament a través del formulari que trobaran en https://forms.gle/Ncd3oECVQvkubFMe7. Tots els dubtes i informació sobre aquest tema es podran resoldre en www.abastanimacio.org o bé trucant al telèfon 962069386. També podran informar-se en el Casal Jove d'Almenara o enviant un correu electrònic a [email protected]. També es pot trucar al telèfon 962623522 (extensió 3402) o al 623425217.

Les persones interessades en inscriure's hauran de tenir com a mínim 16 anys complits. El preu del curs és de 180 euros. El curs es realitzarà amb un mínim de 20 participants.

El curs es durà a terme al Casal Jove d'Almenara del 15 de setembre al 16 de desembre, els divendres a la vesprada i els dissabtes al matí. El curs compta amb 310 hores de formació, amb mòduls teòrics (100 hores presencials i 50 no presencials) i mòduls pràctics (160 hores, per a les quals es disposen de fins a 3 anys).

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

sdwdd

El PSPV-PSOE acusa al conseller d'Educació de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda"

Redacció
Política 22/09/2023

El portaveu socialista d'Educació a les Corts Valencianes, el castellonenc Jose Luis Lorenz, ha acusat el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, de ser "el paradigma de la insolvència del Consell de Mazón" en provocar "el major caos en l'inici del curs escolar que es recorda a la Comunitat Valenciana"

Newsletter