El Festival d'Arts Escèniques FRESCA! ofereix circ i més que circ a Casa de la Mediterrània

'Pelat' és una proposta que mescla circ, dansa, teatre i performance per a tota la família

Cultura 25 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2261

El Festival Internacional d'Arts Escèniques que organitza fins al 30 de juliol la Conselleria de Cultura i Esport a Casa de la Mediterrània, ofereix els dies 25 i 26 de juliol dos espectacles de circ de primer nivell de què podrà gaudir el públic de totes les edats.

En concret, el dimarts 25 de juliol, a les 20.00 hores, Joan Català presenta 'Pelat', una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, el circ, el teatre i la performance dins de la programació familiar de Frescoreta!.

A través d'una revisió de les tècniques rurals i artesanals, i de la reivindicació del treball col·lectiu, Joan traça un pla previ, i de manera particular recupera el diàleg entre l'home i l'objecte amb el qual es crea una trobada efímera, l'objectiu de la qual no és més que compartir, escoltar i participar.

Sempre vinculat a l'esport i especialitzat en el treball dels ports o equilibris acrobàtics, plasma la seua visió particular de les arts escèniques pensades per al carrer i els paisatges urbans.

Per altra banda, el dimecres 26 de juliol, a les 22 hores, hi arriba el Circus Ronaldo des de Bèlgica, la setena generació d'una companyia que presenta l'espectacle 'Sono Io', que en aquest cas posa en escena a Danny i Pepijn Ronaldo, que, a més de pare i fill, són representants d'una saga que enfonsa les seues arrels en el món del circ des del segle XIX.

Te puede interesar
Lo más visto