Comencen les rebaixes: descomptes de fins al 70 % per a recuperar les pèrdues

Enguany serviran perquè els comerços es recuperen de la crisi del coronavirus

General 26 de junio de 2020 Raquel Artuñedo
rebajas

Els grans grups de moda llancen campanyes amb descomptes de fins al 70 % per tal d'aconseguir recuperar part de la caiguda de vendes. La gestió activa del estoc i el canal en línia afavoriran aquesta situació. Aquest període de rebaixes és molt important per la crisi de la COVID-19. El confinament va fer caure un 90 % les vendes en el moment en què es van tancar totes les botigues, però ja portava, des de principis d'any, una caiguda acumulada de quasi el 45 %

El dimecres van començar les rebaixes en línea de les botigues del grup Inditex i ahir ja en botigues físiques. El Corte Inglés també va començar ahir les seues rebaixes, però ja ha realitzat tres campanyes prèvies de descomptes. Mango, H&M i Desigual porten diversos dies oferint descomptes de fins el 70 %.

L'enfonsament dels ingressos en les setmanes de la crisi de la COVID-19 s'ha aconseguit recuperar, al menys parcialment, gràcies al control de l'estoc. L'estratègia ha sigut adaptar les comandes a una previsible demanda.

Per tal de reduir despeses, algunes tendes ja han cancel·lat comandes d'hivern, de manera que s'allarga la temporada d'estiu i es retarda la temporada d'hivern, donant eixida a les últimes temporades.

El xicotet comerç s'ha vist més afectat que les grans empreses, per això aquestes rebaixes són l'oportunitat de garantir la seua supervivència a curt termini.

La Confederació del Comerç calcula que fins a 70 000 comerços podrien no superar l'estiu. Alguns perquè van decidir no reobrir després del confinament i altres perquè no podran superar aquesta crisi. Aquesta és la raó per la qual són tan importants les rebaixes d'enguany.

Te puede interesar
Lo más visto