La Fundación Tots Units ajuda a la inserció sociolaboral de 1.322 persones en risc d'exclusió

La entitat, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real a través d'un conveni de 60.000 euros anuals, va aconseguir 137 contractes l'any passat

General 28 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2302

La Fundación Tots Units va ajudar l'any passat un total de 1.322 persones de col·lectius vulnerables i en risc d'exclusió a trobar un camí cap a la seua inserció sociolaboral. L'entitat ha presentat avui les dades de la memòria de 2022 i el balanç de les accions realitzades en el marc del conveni de col·laboració que manté amb l'Ajuntament de Vila-real, i que aquest any ascendeix a 60.000 euros. El regidor de Serveis Socials, Toni Marín, ha agraït la feina d'una entitat que és un exemple de la Vila-real que volem, solidària, inclusiva i d'oportunitats, i un exemple de l'aliança social que des de l'Ajuntament de Vila-real hem forjat i que tant de fruit ens està donant.

Marín ha acompanyat al president de la Fundación Tots Units, Enric Reverter, i a la gerent, Charo Castelló, en la presentació de la memòria anual, que reflecteix un total de 1.322 persones ateses en els tres principals àmbits d'acció de l'entitat: acollida i orientació laboral (883 persones), formació (254 persones) i intermediació laboral (183 persones). Reverter ha destacat que en l'apartat de la intermediació laboral per a la incorporació al mercat laboral dels usuaris de la fundació s'han aconseguit un total de 137 contractes, dels quals un 61% corresponen a persones de Vila-real. El president ha valorat de forma positiva aquesta xifra, tot i que ha reconegut que en l'actualitat, fruit de la crisi energètica per la guerra d'Ucraïna, "hem constatat una major dificultat a l'hora de trobar oportunitats laborals i una baixada en la xifra de contractacions tancades".

A més, l'empresa d'inserció que gestiona la fundació, Reciplana Recuperacions dedicada a la gestió de residus sòlids urbans, ha donat treball a un total de 24 persones mitjançant contractes d'inserció, que suposen un primer pas perquè aquestes persones puguen, posteriorment, saltar al mercat laboral ordinari amb garanties d'integració.

Te puede interesar
Lo más visto