Onda continua creixent com a pol industrial amb més de 50 noves llicències industrials i comercials durant el 2023

L'Ajuntament ha tramitat més de 50 llicències per a la construcció o ampliació d'instal·lacions, generant ingressos de 180.000 euros en impostos i taxes

Economía 29 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2315

Els sectors ceràmic i logístic lideren la inversió, però també destaquen les instal·lacions d'energies renovables i tallers de maquinària industrial. En l'àmbit comercial, destaquen les noves botigues de roba, alimentació i establiments de cures de la salut.

Aquestes dades ratifiquen l'èxit del pla Onda Logistic per atreure inversions, consolidant-se com una garantia per a les empreses. Des de 2019, Onda suma més de 200 llicències empresarials que han derivat en més de 100 milions d'euros d'inversió a la ciutat i milers d'ocupacions.

En aquest sentit, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha comentat que "les xifres demostren el creixement empresarial i econòmic de la ciutat, que es tradueix en més i millors ocupacions, però som inconformistes i des del govern municipal seguim treballant per a convertir Onda en referent mundial i consolidar-nos com a pol logístic del Mediterrani."

Te puede interesar
Lo más visto