Meritxell Gellida Royo, Mantenedora de les Festes Patronals de Peníscola 2023

L'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha fet públic el nomenament de Meritxell Gellida Royo com a nova Mantenedora de les Festes Patronals de la localitat, que tindran lloc el pròxim mes de setembre

Cultura 29 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2316

Durant la reunió en la qual s'ha proposat el nou càrrec a la doctora Gellida, han acompanyat el primer edil, el regidor de Festes, Ramón Simó, i la regidora delegada de l'àrea de Sanitat, María Jesús Albiol, qui han traslladat la seua enhorabona a la pediatra.

Nascuda a Mas de Barberans (Tarragona) el 2 de desembre de 1982, va passar la seua infància entre La Roda (Albacete) i la Ràpita. Amb el canvi de mil·lenni va iniciar els estudis de Medicina a la Universitat de Barcelona.

L'any 2007 va aprovar l'examen MIR i durant 4 anys va dur a terme l'especialitat de Pediatria a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

A l'abril de 2012 el destí la va portar a Peníscola on exerceix actualment com a Pediatra d'Atenció Primària dels xiquets i xiquetes de la localitat.

Martínez ha fet referència a la qualitat humana i la professionalitat de Gellida i ha al·ludit al "gran afecte que li tenen les famílies dels seus pacients", a més, Martínez, ha posat en valor l'extraordinària estima que sent la doctora per Peníscola, on participa en múltiples activitats, també durant la programació festiva.

"Aquesta oportunitat de viure les Festes Patronals des de dins, estic segur, enfortirà encara més els llaços que uneixen Meritxell amb el nostre municipi i és la nostra manera d'agrair-li l'afecte i la professionalitat amb la qual aborda el seu dia a dia amb els nostres fills, el més important que tenim" ha manifestat.

Per part seua, Meritxell Gellida ha agraït molt emocionada aquest reconeixement.

Te puede interesar
aefa

Escriu la teua carta als Reis Mags a Benicarló

Redacció
Cultura 04 de diciembre de 2023

Per a fer més fàcil que els xiquets i xiquetes de Benicarló escriguen les seues cartes als Reis Mags en valencià, la Agència de Promoció del Valencià Aviva Benicarló ha repartit cartes en els centres educatius

Lo más visto