Vila-real constitueix el nou Consell de Participació Ciutadana amb una crida a l'acció per al 750è aniversari de la ciutat

El batlle de Vila-real, José Benlloch, ha presidit aquesta setmana la constitució del nou Consell de Participació Ciutadana que emana de la corporació 2023-2027

Política 31 de julio de 2023 Redacció Redacció
IMG_2333

En una primera sessió en la qual el primer edil ha informat els membres de l'organisme sobre la creació del comissionat per al 750è aniversari de la ciutat, que se celebrarà l'any que ve. Benlloch ha convidat els membres del Consell a participar activament en la configuració del programa amb el qual es rendirà homenatge als 750 anys de la fundació de Vila-real pel rei Jaume I, l'any 1274.

"Com a alcalde, m'enorgulleix el llegat que hem construït junts, però sé que el nostre potencial és encara major. Per això, us anime a unir-vos a nosaltres en l'organització dels esdeveniments que destaquen la història i valors de Vila-real. Cada mes del pròxim any treballarem de manera incansable per a honorar la nostra trajectòria i mirar amb esperança cap al futur", assenyala l'alcalde en una carta adreçada a totes les associacions. "Junts, aconseguirem que el 750è aniversari de Vila-real siga una commemoració que quede gravada en la memòria de tota la ciutadania, com un exemple de col·laboració i unitat", afegeix l'alcalde.

Amb aquest objectiu, Benlloch va nomenar el passat mes d'abril a l'expert en Protocol Enrique Viñes, present també en la reunió del Consell, com a comissionat del 750è aniversari per a establir les bases de la commemoració de l'efemèride. Per a això, s'ha habilitat l'adreça de correu electrònic [email protected] perquè qualsevol entitat o persona interessada puga participar en la programació.

Te puede interesar
Lo más visto