CEEI Castelló convoca CV Innova amb 6 reptes per a la cooperació entre empreses corporatives i startups

Arranca la tercera edició de CV Innova, impulsada per la xarxa CEEI Comunitat Valenciana

General 01 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2350

El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló llança la tercera edició de CV Innova, el programa d'innovació oberta finançat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, en el qual participen importants empreses castellonenques com EQUIPE, MAQUIVER, MALCO, CIVICONS i una empresa del sector químic, totes elles líders en els seus respectius sectors. En l'arrencada d'aquesta edició, el programa ha llançat 6 reptes desafiants proposats per aquestes 5 empreses líders, que abasten una àmplia gamma de sectors, amb l'objectiu d'estimular el desenvolupament de solucions disruptives i enfortir l'economia provincial a través de l'utilització de metodologies d'innovació oberta.

El programa CV Innova s'ha convertit en un referent en la creació d'un ecosistema col·laboratiu. Busca ajudar a trobar solucions per a resoldre reptes d'innovació i millora contínua a empreses innovadores de la província de Castelló que es consideren "tractoras" per la seua presència en el territori, valor de marca, ocupació creada o facturació, aplicant aquest tipus de metodologies d'innovació, de vegades disruptives.

D'aquesta manera, i gràcies al programa CV Innova, impulsat pels CEEI de la Comunitat Valenciana, les empreses seleccionades tindran l'oportunitat de treballar estretament amb aquestes companyies punteres en cadascun dels seus sectors i desenvolupar solucions de vanguardia per als reptes llançats.

Te puede interesar
Lo más visto