La iniciativa literària Leeinfluencers aconsegueix aforament complet al mes de juliol amb més de 600 assistents

ÑAl llarg del mes d'agost passaran per Villa Ana, Carlos Javier-González Serrano, Luís Rodríguez, Belén Gopergui i Laura Ponce

Cultura 02 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2362

En els dilluns de juliol Benicàssim ha comptat amb la cita literària de la província de Castelló amb la iniciativa Leeinfluencers que ha aconseguit aforament complet amb més de 600 assistents en els seus cinc encontres. El calendari va començar amb Pol Guasch el 3 de juliol, va continuar amb José Miguel Mulet i Máximo Pradera, tancant juliol Elvira Lindo que va esgotar les entrades gratuïtes en menys de 10 minuts. El cicle d'encontres literaris consisteix en què escriptors i escriptores de renom recomanen cinc lectures al públic assistent.

En agost prossegueixen les cites entorn de la literatura, els dilluns a les 20 hores, comptaran amb Carlos-González Serrano el pròxim 7 d'agost, Luís Rodríguez el 14 d'agost, Belén Gopergui el 21 d'agost i Laura Ponce que tancarà el cicle d'estiu 2023 el 28 d'agost. Aquesta iniciativa celebra en 2023 la seua cinquena edició i tindrà com a epicentre l'espai cultural de la mar, Villa Ana.

Els espais de Biblioteques a la Mar que sumen Villa Ana i la Biblioteca del Heliòpolis suposen una ferma aposta de la ciutat per la cultura i especialment per la literatura i l'actualitat. Les infraestructures municipals, compten amb 2.400 volums al servei dels usuaris amb zones de lectura, algunes a l'aire lliure davant del mar. Aquests llocs compten, a més, amb activitats d'animació com són el Festival de Teatre, classes d'anglès per a xiquets o contacontes.

Te puede interesar
Lo más visto