El CEEI Castelló ha organitzat una jornada de networking amb els viveristes i coworkers del viver del centre

Sota el títol "El Descans del Guerriller", la sessió ha aplegat un gran nombre dels viveristes membres del CEEI Castelló per a consolidar relacions, conèixer-se millor, fomentar el networking

General 03 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2368

L'esdeveniment ha comptat amb la ponencias de Kike Algora, cofundador d'OREMIT, gerent d'ASNIE, formador i coach. El ponent ha ressaltat la importància de saber parar amb l'objectiu de recarregar energia. "L'objectiu de la sessió és doble. D'una banda, habilitar un espai per a la participació dels viveristes; i, d'altra banda, conscienciar que les persones som pura energia i que són el nostre cos, pensaments i emocions les eines de les quals disposem per a influir en la nostra energia", afirma Algora.

A la jornada han assistit diversos viveristes en representació de les seves empreses, les quals formen part de l'entramat del viver del CEEI. Actualment, el viver compta amb 47 empreses allotjades, la qual cosa suposa un 98% d'ocupació. Allí, les empreses participants reben tot tipus de serveis de suport i assessorament, accés directe a programes específics, formació empresarial... i, sobretot, una plataforma de relacions que permet conèixer persones o empreses destacades i d'interès per a aprendre i establir contactes. L'allotjament en el viver dóna dret preferent d'assistència a webinars, tallers i jornades, així com a participar en projectes locals, nacionals i internacionals. A més, el viver compta amb una incubadora equipada amb més de 20 mòduls i set boxes amb superfícies de fins a 240 m², juntament amb un espai de Coworking tecnològic de 2.540 m² en total, dotat amb 12 llocs de treball.

Aquesta plataforma representa una oportunitat valuosa per al desenvolupament empresarial i el foment de la col·laboració entre empreses.

Te puede interesar
Lo más visto