Benicarló impulsa un programa de digitalització del comerç per a millorar la productivitat i competitivitat dels establiments comercials

Sota el nom de ‘Benicarló impulsa el teu comerç’, aquest projecte d’innovació comercial busca facilitar la incorporació de les noves tecnologies als comerços locals

Economía 03 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2370

La regidora de Promoció Econòmica, Sonia Foix, ha presentat aquesta iniciativa amb l'objectiu d'actualitzar tecnològicament el teixit empresarial de Benicarló i oferir assessorament tècnic als comerciants i autònoms per augmentar les vendes i beneficis.

El programa, amb el suport de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, tindrà lloc durant setembre i octubre i consistirà en tres sessions de formació grupal i vuit sessions de formació individualitzada per a cada comerç participant.

Les inscripcions estaran obertes del 7 d’agost al 7 de setembre a través del formulari disponible a la pàgina web www.benicarloimpulsa.es. Donat que les places són limitades, les inscripcions es realitzaran per rigorós ordre d’inscripció.

Sonia Foix ha convidat les empreses i comerços locals a participar en aquest programa, que no només millorarà la visibilitat i l’abast dels establiments, sinó que també oferirà una millor experiència als clients i permetrà al petit comerç competir amb les grans empreses i adaptar-se a les noves tendències.

Te puede interesar
Lo más visto