Rebaixes en temps de coronavirus

Els descomptes d'estiu es mantenen, però amb mesures de seguretat

General 26 de junio de 2020 ROCÍO DOÑATE
WhatsApp Image 2020-06-26 at 11.06.48

Les rebaixes d'estiu avancen la seua data uns dies. Normalment s'inicien el dia 1 de juliol, però són molts els comerços que han decidit avançar-les, tal com es porta fent des de fa uns anys arrere. L'objectiu és donar eixida a l'estoc que tenen acumulat en els magatzems durant els mesos de tancament degut a la crisi del coronavirus. 

Les ofertes es poden trobar tant a les botigues físiques com en les seues respectives pàgines web. La pandèmia ha provocat que les rebaixes d'enguany siguen diferents, ja que normalment estaven vinculades les rebaixes amb les aglomeracions de gent, però això no va si pot ser. La nova normalitat implica unes mesures de seguretat determinades per a evitar possibles contagis en aquestes superfícies. 

Mesures de seguretat a les botigues:

- Ús obligatori de màscara per a empleats i clients

- Ús obligatori d'hidrogel abans d'entrar a la botiga

- Limite general del 75% de l'aforament sempre quan es puga mantenir la distància de seguretat

- Distància de 1,5 metres entre persones 

Emprovadors oberts si o no?

Depenent de la botiga a la qual s'acudisca s'han adoptat unes mesures diferents. Algunes han optat per tancar els seus emprovadors, però han augmentat el període de devolució dels seus articles. En alguns locals fins i tot fins a 100 dies. No obstant això, aquelles botigues que ofereixen el servei d'emprovador tenen maquines desinfectants de tèxtil per a oferir-li al següent usuari la roba desinfectada així com la màxima neteja de l'espai utilitzat.

Devolucions

Durant l'estat d'alarma les devolucions van ser cancel·lades pel Govern com a mesura de seguretat. En aquests moments tornen a estar actives les devolucions dels articles. Per a això, els comerços han de seguir la Guia de bones pràctiques per a l'activitat comercial impulsada pel Govern. 

Te puede interesar
Lo más visto