L'Ajuntament de l'Alcora ha realitzat una visita a la nova empresa Sabores Naturales Licora

Es tracta d'una empresa familiar dedicada a la producció i comercialització de begudes espirituoses, especialment licors i cremes

Successos 03 de agosto de 2023 Redacció Redacció
IMG_2372

Utilitzen productes de la terra i ingredients de proximitat d'artesans locals que comparteixen la passió dels gerents per la qualitat i l'excel·lència. "Cada ampolla representa la passió, la tradició i l'autenticitat d'aquesta meravellosa regió".

L'objectiu és desenvolupar productes de qualitat per satisfer les necessitats dels nostres clients, amb esforç i dedicació, per aconseguir un creixement sostenible. 

Es tracta de begudes elaborades amb productes naturals de la zona mediterrània, destacant llicors com el limoncello, el licor de garrofa, el de cafè i el d'ametlla, així com les cremes, com la de llet d'arròs i la de avellana. Actualment, a la capital de l'Alcalatén, aquests productes es poden trobar a la Cooperativa San José i a la botiga i taller de ceràmica tradicional Cop d'Art.

Durant la visita, els representants municipals van estar acompanyats pels gerents de l'empresa, Francisco Nomdedeu i Luis Miguel Manselgas, que van destacar que la idea d'aquest nou projecte va sorgir quan "vam veure l'oportunitat de convertir l'afició en una empresa". Després d'èxits en el sector com a aficionats durant diversos anys, van decidir emprendre de manera professional aquest il·lusionant repte.

L'objectiu, com han assenyalat, es centra en desenvolupar productes de qualitat per satisfer les necessitats dels clients, aconseguir un creixement sostenible del negoci, ampliar la gamma de productes i establir una relació sòlida i estable amb els clients.

Te puede interesar
Lo más visto