El Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) juntament amb l'Ajuntament d'Almenara ha convocat el XLV Concurs de Fotografia Local "Vila d’Almenara"

El termini per a presentar les col·leccions fotogràfiques està obert fins al 28 d'octubre a les 12 de la nit. Les fotografies presentades han de tenir com a temàtica principal Almenara i poden incloure paisatges, naturalesa, edificis, monuments, activitats, festes o costums locals. Les imatges poden ser en blanc i negre, virades o a color, amb tècnica lliure

Cultura 04 de agosto de 2023 Redacció Redacció
PORTADA CONCURSO FOTO LOCAL 2023 VALENCIA-1-1-1

El premi a la millor col·lecció serà de 250 euros, mentre que el segon premi serà de 100 euros i el tercer de 50 euros. El concurs està obert per a participants majors de 18 anys o menors amb l'autorització paterna. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 col·leccions, cadascuna formada per entre 3 i 5 fotografies relacionades amb la temàtica d'Almenara. No es permetran imatges presentades en anys anteriors o premiades en altres concursos.

Les fotografies hauran de ser presentades en format digital a través del lloc web https://www.portalfoto.online/gfal, proporcionant totes les dades requerides. Cal destacar que les imatges han de tenir una grandària màxima en el costat més llarg de 3000 píxels (3000x3000 px si són quadrades) amb un pes màxim de 2 MB per arxiu, i amb resolució de 254 px i espai de color sRGB.

Les bases completes del concurs es poden trobar al blog del GFAL, al departament de Cultura i en les xarxes socials de l'Ajuntament. El veredicte del jurat, l'acte de lliurament de premis i l'exposició dels treballs seleccionats tindran lloc en una data per determinar, amb la pertinent informació proporcionada dins del termini i mitjançant la forma adequada.

Te puede interesar
Lo más visto