La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha iniciat una sèrie de reunions amb alcaldes i alcaldesses de la província per a escoltar les seves necessitats

Durant aquestes trobades, Marta Barrachina té l'objectiu de conèixer les expectatives dels ajuntaments respecte a la Diputació, identificar les àrees que necessiten millora i analitzar les actuacions que consideren prioritàries

Política 05 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Reunión presidenta y alcalde de Alqueries

La primera trobada va tenir lloc amb l'alcalde de les Alqueries, Antonio Gil, on es van abordar temes d'interès per al municipi, com l'adequació de zones com la Plaça España. A més, l'alcalde va informar de la disposició del municipi a cedir un nou local per a la Base SAMU i per a la construcció d'una residència per a persones majors.

La presidenta ha destacat la importància d'aquestes reunions per a compartir sinergies i reflexions que ajuden a millorar la tasca de la Diputació en la seva missió de servir als veïns i veïnes de la província. Així mateix, ha reivindicat que la Diputació ha de ser un altaveu per a traslladar les necessitats dels ajuntaments a altres administracions, incloent-hi el Govern autonòmic i central.

En aquest sentit, Marta Barrachina ha afirmat que donarà la batalla per a garantir que els 135 municipis de la província reben l'atenció que mereixen, amb treball, esforç i dedicació.

La presidenta ha destacat la col·laboració lleial amb tots els ajuntaments i ha reiterat que la Diputació Provincial de Castelló és una institució local imprescindible per al territori. Les reunions amb els alcaldes i alcaldesses són un camí productiu per a abordar les demandes i propostes dels municipis i treballar conjuntament per a trobar solucions i millorar el benestar dels ciutadans.

La Diputació s'esforçarà en la seva tasca de ser un canal de comunicació amb la Generalitat per a traslladar projectes que són de competència autonòmica i contribuir a la millora del conjunt de la província.

Te puede interesar
Lo más visto