Pablo López triomfa a Onda amb un espectacular concert en les vespres del Santíssim Salvador

Més de 2.000 persones han gaudit de les cançons de l'artista juntament amb el seu característic piano

05 de agosto de 2023 Redacció Redacció
20230804213734_IMG_0329-01

Més de 2.000 persones s'han congregat aquesta nit a Onda per a gaudir d'un nou concert de l'exitós artista Pablo López. El Recinte Multiús ha acollit, en les vespres de la festivitat del Santíssim Salvador, un nou espectacle on l'artista malagueny ha interpretat els seus temes més característics acompanyat del seu piano i la seva inconfusible veu rasgada.

Després de rebre el seu últim 'Premi Ondes' al Fenomen Musical de l'Any pel seu MayDay&Stay Tour (2021), López ha volgut compartir amb el públic d'Onda alguns dels seus temes més populars com 'El Patio', 'Tu enemigo' o 'Lo saben mis zapatos'.

Cal destacar que, per a l'ocasió, l'Ajuntament ha activat un complet dispositiu de seguretat, coordinat per la Policia Local i les forces de seguretat, amb zones d'estacionament i un equip de voluntaris a disposició de tots els assistents.

Onda Late Cultura

L'Ajuntament d'Onda continua impulsant la cultura a través de la música amb una completa programació per als pròxims mesos. Els amants del rock podran gaudir, el dissabte 2 de setembre al recinte multiús, de la gira 'Sin Riendas' de la banda Marea. Les persones interessades a aconseguir les seves entrades poden fer-ho a la pàgina web oficial losmarea.com.

D'altra banda, el representant d'Espanya en el Festival d'Eurovisió 2021 i guanyador del programa de televisió 'Tu Cara Me Suena', Blas Cantó, visitarà Onda el 22 de setembre per a omplir el Teatre Mónaco amb les seves cançons. Les entrades estan disponibles en https://www.lasentradas.es

Lo más visto