L’art com a teràpia a Peníscola

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola, juntament amb l'àrea de Joventut, ha posat en marxa un espai anomenat "Art teràpia" a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal amb l'objectiu de destacar la importància de cuidar la salut mental

General 05 de agosto de 2023 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2023-08-04 at 08.45.55

Aquesta setmana s'ha inaugurat una exposició en aquest espai amb les creacions de Mª Antonia, una resident de Peníscola que actualment assisteix al Centre de Dia "El Collet". A través de les seues obres, Mª Antonia expressa els seus sentiments, emocions, preocupacions i els canvis que ha experimentat en el seu dia a dia a causa de la crisi sanitària mundial provocada per la COVID-19.

Aquest espai estarà disponible a la Biblioteca Municipal de dilluns a divendres, de vuit del matí fins a les tres de la vesprada, sense interrupció.

Des de la Regidoria de Cultura, animem la ciutadania a utilitzar aquest espai i a mostrar el seu art com una forma de teràpia i expressió personal. Aquesta iniciativa busca promoure el benestar emocional i la cura de la salut mental a través de l'art.

Te puede interesar
Lo más visto