Milers de devots honren al Santíssim Salvador i celebren la festivitat amb tot esplendor

Els onders viuen les seues festes patronals amb gran devoció, amb la tradicional romeria, fira comercial i concerts

Cultura 06 de agosto de 2023 Redacció Redacció
02_Miles de devotos honran al Santísimo Salvador

Onda celebra amb gran entusiasme la festa del seu patró, el Santíssim Salvador, amb la tradicional romeria, fira comercial i concerts. Aquesta vesprada, víspera de la festivitat, milers de devots han recorregut els camins d’Onda fins a l’ermitori per a honrar el patró en una emotiva jornada en la qual no ha faltat el cant de l’himne, les actuacions de la rondalla, els obsequis als romers i la berenar popular de coca i granissat.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha presidit la comitiva en la qual no ha faltat la corporació municipal i les autoritats o alcaldes de pobles veïns. La primera edil ha manifestat que “aquesta festivitat és el reflex del nostre sentiment i una de les nostres tradicions més estimades, on tots els onders manifesten la seua devoció al Sant Patró”.

La rondalla ‘Els Ravalers’ ha rebut els romers a la seua arribada amb les populars cançons i la fireta comercial ha obert les seues portes als voltants de l’ermitori, on el comerç local d’Onda ha exposat els seus productes.

A més, enguany s’ha incorporat un banc decoratiu amb flors i lletres petites de fusta que composen “El Santíssim Salvador”, perquè els visitants puguen immortalitzar un record únic a l’ermitori. Els més menuts també han pogut gaudir d’un taller de manualitats i del nou espai infantil al parc de l’ermitori del Salvador.

Aquesta nit la festa continuarà amb l’actuació dels Dj's Ocultas i Ángel González, a més de l’actuació de l’orquestra Alabama durant la matinada del diumenge al recinte multiusos.

Te puede interesar
Lo más visto