Benicàssim.pop busca artistes i bandes benicasseres fins al pròxim dilluns a les 23:59 hores per a participar en la seua següent edició

L'esdeveniment de promoció del talent musical benicasser es realitzarà el dissabte 9 de setembre pels carrers de la ciutat. La coneguda periodista musical Virginia Díaz de Radio3 seleccionarà les 4 bandes que participaran

06 de agosto de 2023 Redacció Redacció
contenidors masets (2)

Després de 10 anys de recorregut, Benicàssim.pop té en marxa ja la seua 11a edició amb novetats. A aquest esdeveniment, de promoció d'artistes i bandes benicasser, es poden presentar veïns de la localitat o músics que treballen o tenen empresa en la mateixa. Com a novetat, enguany Benicàssim·Pop canvia de format i es trasllada al carrer, passant de dues edicions a l'any a una única edició, durant tota una jornada, composta per quatre concerts al carrer de bandes i artistes benicassers.

Amb l'objectiu de reforçar el suport a músics locals, el festival es realitzarà el dissabte 9 de setembre íntegrament pels carrers de la ciutat, llevat del concert final que vindrà de la mà del grup Auxili en el Teatre Municipal Francisco Tàrrega. Entre totes les propostes presentades es farà una selecció per a decidir les quatre bandes que ocuparan els espais d'aquests concerts de petit format. La selecció dels artistes serà realitzada personalment per la coneguda periodista musical, Virginia Díaz, dels programes radiofònics Los conciertos de Radio 3 – RTVE, 180 Grados Radio 3 – RTVE, Cachitos de hierro y cromo La 2 – RTVE.

Els guanyadors rebran una remuneració de 1.000 euros + IVA. Totes les persones que vulguen participar tenen fins al 7 d'agost a les 23:59 hores per a inscriure's en el correu [email protected] amb les següents dades: nom artístic, vincle amb Benicàssim, contacte i enllaç a 3 cançons del repertori que tocarien si guanyaren, així com una breu explicació de la proposta.

Lo más visto