Participació i Festes convoquen el 19é Macrosopar per afavorir la convivència d’associacions i veïns

La Regidoria de Participació Ciutadana, juntament amb la Junta de Festes, convoquen per al divendres 8 de setembre una nova edició del macrosopar de veïns i veïnes

Cultura 07 de agosto de 2023 Redacció Redacció
associacions macrosopar

L'esdeveniment es trasllada novament al parc de la Maiorasga, seguint la línia encetada en els últims anys d'alternar localitzacions per apropar la festa i l'activitat a diferents escenaris. L'esdeveniment, que ja s'ha consolidat plenament en el calendari festiu i veïnal, espera la participació d'unes 2.400 persones, amb la col·laboració de les associacions de veïns de la ciutat i el col·lectiu Acudim.

"El macrosopar de veïns és una de les cites més esperades de les festes patronals per a les nostres associacions i una activitat que ens permet reforçar la convivència veïnal i establir uns llaços més forts com a comunitat", assenyala la regidora de Participació Ciutadana i de Festes, Miriam Caravaca, qui recorda que l'esdeveniment celebra la seva 19a edició. El termini d'inscripció per a participar en la festa estarà obert fins al 2 de setembre, amb tiquets al preu simbòlic d'1 euro que es podran recollir a les diferents associacions de veïns i a la Casa de la Festa. El sopar de "pa i porta" inclou taula i cadires, així com beguda i "porrat", tot a càrrec de l'organització, que, com és habitual, també proporcionarà una actuació en directe. Enguany, serà l'orquestra Into l'encarregada d'amenitzar la vetlada.

Te puede interesar
Lo más visto