Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament signa el conveni amb ACOSAL per fomentar i promocionar el comerç i els serveis locals

La regidoria de Comerç ha engegat una nova iniciativa, la Ruta d'Aparadors de les Festes del Crist 2023

Economía 07/08/2023 Redacció Redacció
PLATJAVP8

Continuar amb el suport econòmic a la promoció i al foment dels comerços i serveis locals és l'objectiu del conveni signat per l'Ajuntament de l'Alcora amb ACOSAL.

L'import de la subvenció ascendeix a 15.000 euros i està destinat a recolzar les activitats que l'associació impulsa per a la promoció del sector, la millora de la formació i la difusió i informació de les activitats i campanyes que realitzen al municipi, les quals contribueixen a la dinamització comercial, com ara la campanya de Nadal, les campanyes #JoCompreAlAlcora, les campanyes d'estiu i festes, la fira del comerç, entre altres.

El conveni ha estat subscrit per l'alcalde, Samuel Falomir, i el president d’ACOSAL, Manu Jiménez, amb la presència de la regidora de Comerç, Amparo Segura.

Falomir ha expressat la disponibilitat de l'Ajuntament per a continuar treballant en suport del teixit empresarial local i promoure accions per millorar la competitivitat dels negocis al municipi.

Te puede interesar

Lo más visto

rdhggjv

L’alumnat treballador del Taller d’Ocupació de Nules VIII està realitzant importants actuacions de manteniment en diferents llocs del municipi. Aquest taller inclou les especialitats d’obra

Redacció
Economía 23/09/2023

Dins els treballs realitzats per l'alumnat d'obra destaquen la millora i manteniment dels edificis i patis dels CEIP Lope de Vega i Pío XII, entre altres. Els alumnes-treballadors de fusteria han realitzat tasques de manteniment i reparació de mobiliari urbà, jocs infantils de centres educatius i parcs, a més de construir taules de pic-nic i tanques de fusta

Newsletter