Almenara Tanca Amb Èxit Una Nova Edició Del Cicle “Música A La Fresca” Amb Concerts En El Passeig Marítim D'Almenara

Eva Gómez, Juan de Pilar, Ela Vin i Tendur han sigut els protagonistes

07 de agosto de 2023 Redacció Redacció
MF3 copia

Amb l'actuació de Tendur divendres passat es va tancar una nova edició del cicle “Música a la Fresca” que ha comptat amb quatre actuacions musicals en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca d'Almenara, al costat de l'Oficina de Turisme, amb notable èxit.

El primer concert celebrat el divendres 7 de juliol va ser el de Juan de Pilar, que va oferir un recital de guitarra flamenca al públic assistent. Posteriorment, el divendres 21 de juny va ser el torn per a la música pop-folk i chanson a càrrec del duo Ela Vin.

La cantautora local Eva Gómez va ser la gran protagonista del concert del divendres 28 de juliol en el qual va presentar el sisè disc de la seua carrera titulat “Temps, arrels i paisatges” en el qual ha musicat poemes d'autores i autors contemporanis com són Begonya Pou, Manel Alonso i Català, Maria Josep Escrivà, Vicent Jaume Almela i Eixau, Reis Lliberós Monfort, Manel García Grau, Teresa Pascual, Marisol González Felip, Begonya Mezquita, Jaume Bru i Vidal, Marc Granell i Vicent Andrés Estellés. La cantautora local va estar acompanyada en l'escenari per Laura Miñarro i Manel Chust. El cicle va concloure el passat 4 d'agost amb el concert de Tendur, amb cançons d'autora en valencià.

El cicle “Música a la Fresca” es va crear a l'estiu de 2022 després de comprovar l'èxit del cicle “Música segura a la plaça” oferit en 2020 durant la pandèmia i que va tindre una segona edició en 2021. Ara, després de la pandèmia i amb la seua nova denominació, ja s'ha convertit en un clàssic de la programació cultural que l'Ajuntament d'Almenara ofereix a la Platja Casablanca.

Lo más visto