Les Llàgrimes de Sant Llorenç, somnis, anhels i fogueres: La màgia de la I edició del "Poble dels Desitjos"

La I edició del "Poble dels Desitjos" tindrà lloc aquest 12 d'agost als Pobles més Bonics d'Espanya. L'Associació, en el seu esforç per a potenciar l'atractiu turístic dels 111 pobles de la xarxa, convida veïns i turistes a acudir als pobles de la xarxa per a gaudir de l'espectacle natural de les Llàgrimes de Sant Llorenç

General 08 de agosto de 2023 Redacció Redacció
noche-deseos

Amb cors plens d'esperança i somnis per a complir, el Poble dels Desitjos ens convida a agafar un paper en blanc, un símbol que representa la creença que l'impossible pot convertir-se en possible, i amb les paraules més sinceres, plasmar anhels i bons desitjos. Aquests es cremaran la nit del 12 d'agost juntament amb els de centenars de persones, creant així una sinfonia de llum i esperança sota un cel màgic, amb l'esperança que els nostres somnis esdevinguen realitat.

Per a Francisco Mestre, president de l'Associació Els Pobles més Bonics d'Espanya, "no hi ha millor escenari que aquests xicotets pobles per a gaudir d'una nit tan màgica, on puguem escriure i dipositar els nostres desitjos en una caldera, i que a partir de les dotze de la nit, es crema junts perquè podem veure com pugen a les estrelles i desitjar col·lectivament que prompte es complisquen".

En la pàgina web de l'associació i en la pàgina específica d'aquest esdeveniment, es dóna el lloc designat en cada poble per a dipositar els desitjos i on es realitzarà l'acte de la cremada a cada un dels pobles participants.

"Aquest 12 d'agost, deixem que la màgia de la nit s'apoderi de nosaltres. Que les Perseides ens il·luminen amb el seu resplendor, que els nostres somnis esdevinguen realitat i que les nostres vides estiguen sempre plenes d'esperança i amor. Que aquest moment de connexió amb l'univers ens recorde que, encara que siguem xicotets éssers en aquest vast cosmos, les nostres intencions i desitjos poden tenir un impacte significatiu en les nostres vides i en el món que ens envolta".

En aquesta ocasió única, podrem expressar bons desitjos per a nosaltres, pels nostres ser estimats i pel món sencer, també a través de la pàgina web de l'associació. Per a aquesta primera edició, s'ha creat un "mur dels desitjos en línia" on tots els amics de l'associació podran escriure els desitjos que han demanat en el poble on han deixat aquest brillant destell, i després podran contar avui o en el futur que finalment el desig s'ha fet realitat.

https://elpueblodelosdeseos.lospueblosmasbonitosdeespana.org/

Te puede interesar
Lo más visto