El Servei D'Autobús Entre Almenara I La Platja Casablanca Amb Horaris Especials Pel Dia De Sant Roc I Les Prefestes

L'autobús gratuït que l'Ajuntament d'Almenara ofereix cada dissabte entre el nucli urbà i la Platja Casablanca tindrà horaris especials el dimarts 16 d'agost amb motiu de la festivitat de Sant Roc i la celebració del castell de focs artificials

General 08 de agosto de 2023 Redacció Redacció
autobus

Pel dimarts 16 d'agost, dia de Sant Roc, l'autobús sortirà del nucli urbà d'Almenara cap a la platja a les 20 hores, i el retorn des de la platja fins a Almenara es farà a les 12 de la nit, just després del castell de focs artificials d'Hermanos Caballer.

Pel dissabte 19 d'agost, amb motiu de les prefestes i el xixo xixero, s'ha programat un servei especial al matí. L'autobús sortirà del nucli urbà cap a la platja a les 10 del matí, amb un servei de tornada des de la platja a les 10.30 del matí. A la tarda, l'autobús sortirà del nucli urbà a les 20 hores fins a la platja, i la tornada de la platja cap al nucli urbà es farà a la 1 i a les 2 de la matinada.

Aquest servei gratuït, disponible cada dissabte fins al 19 d'agost, també estarà actiu el proper dissabte, 12 d'agost. L'autobús sortirà del nucli urbà d'Almenara a les 20 hores, amb tornades des de la platja cap al poble a les 20.30, 1 i 2 de la matinada. La parada al nucli urbà d'Almenara és a l'Avinguda País Valencià, mentre que a la platja es troba al Carrer Fillola.

Te puede interesar
Lo más visto