L'Amics Castelló tanca la plantilla amb la incorporació del pivot serbi Milos Jankovic

L'Amics Castelló ha arribat a un acord amb el pivot serbi Milos Jankovic per a formar part de l'equip la pròxima temporada

Esports 08 de agosto de 2023 Redacció Redacció
62012e90-a376-f214-ac35-5e764214b2e6

Milos Jankovic, originari de la ciutat serbia de Cacak, té 29 anys i una alçada de 2,06 metres. Ha jugat les dues últimes temporades en el Fribourg de la primera divisió suïssa, amb el qual ha guanyat els dos últims campionats de lliga. A més, va participar en la passada temporada en la FIBA Europe Cup amb l'equip suís.

Va ser internacional en les categories U16, U18 i U20 amb Sèrbia, aconseguint la medalla de bronze en el Campionat Europeu U18 de 2012 i la medalla de plata en el Campionat Mundial U19 de 2013 a Praga.

Jankovic és un jugador sòlid amb una excel·lent lectura tàctica i visió de joc. Té un bon domini del joc a la pintura i és capaç de generar les seues pròpies oportunitats d'anotació. Té facilitat per a anotar a prop de l'aro i és un gran rebotejador ofensiu, el que li ha permès aconseguir nombrosos dobles-dobles al llarg de la seua carrera esportiva.

La passada temporada, va promediar 8,8 punts, 7 rebots i 2,4 assistències per partit amb el Fribourg Olympic, aconseguint el campionat de lliga suïssa per segon any consecutiu.

Lluís García, president de l'Amics Castelló, va comentar sobre la incorporació del serbi: "Estem molt contents amb l'arribada de Milos. És un jugador molt complet i amb experiència en lligues d'alt nivell i en competicions europees. Amb l'adquisició de Milos Jankovic, donem per tancada la plantilla, la qual considere que està equilibrada tant en posicions com en experiència, qualitat i joventut. Ara estem a l'espera del primer dia de pretemporada perquè l'equip comence a treballar", va afirmar García, donant per tancat l'equip per a la temporada 2023-2024.

Te puede interesar
Lo más visto