La Conselleria de Cultura i Esport projecta a la Filmoteca d'Estiu 'Tot a la vegada en tots els llocs'

La Filmoteca d'Estiu, organitzada per l'IVC, se celebra del 4 d'agost al 2 de setembre als Jardins del Palau de la Música de València La Vicepresidència i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l'Institut Valencià de Cultura, projecta a la Filmoteca d'Estiu aquest divendres, 11 d'agost, a les 22.30 hores, la pel·lícula 'Tot a la vegada en tots els llocs"

10 de agosto de 2023 Redacció Redacció
230810_EDUC_foto_IVC_FilmotecaEstiu_Todo_cas

Amb una duració de 139 minuts, la pel·lícula podrà tornar a veure's el dissabte, 12 d'agost, i el diumenge, 13 d'agost, en el mateix horari.

Guanyadora del premi Oscar a Millor pel·lícula el 2023, també va obtenir les estatuetes a Millor Direcció, Millor Guió, Millor Muntatge, Millor Actriu (Michelle Yeoh), Millor Actor de Repartiment (Ke Huy Quan) i Millor Actriu de Repartiment (Jamie Lee Curtis). La pel·lícula no es va estrenar a la major part d'Orient Mitjà, inclosos Aràbia Saudita i Kuwait, a causa de la censura de continguts LGTBI en aquests països.

Quan es va anunciar l'inici del rodatge, l'únic detall que va transcendir sobre la seua trama apuntava a una història sobre "una dona que intenta pagar els seus impostos", però aquest era solament el punt de partida per a una mostra envejable de llibertat artística, falta de complexos i geni.

Amb guió de Daniel Scheinert i Daniels, la pel·lícula és una estranya combinació de gèneres entre l'aventura de ciència-ficció, el drama familiar, la comèdia i el cinema d'arts marcials al més pur estil Hong-Kong.

Quan una ruptura interdimensional altera la realitat, una immigrant xinesa que viu als Estats Units es veu involucrada en una aventura salvatge en la qual només ella pot salvar el món. Perduda en els mons infinits del multivers, aquesta heroïna inesperada ha de canalitzar els seus nous poders per lluitar contra els estranys i desconcertants perills del multivers mentre el destí del món penja d'un fil.

Patrimoni audiovisual valencià

Com en edicions anteriors, totes les sessions de la Filmoteca d'Estiu s'obren amb la projecció d'una mostra de la col·lecció de pel·lícules domèstiques en passos estrets recuperades per la Filmoteca Valenciana i digitalitzades i conservades al seu arxiu fílmic.

Enguany, totes les pel·lícules projectades van ser filmades en 9,5 mm. Aquest format, també anomenat Pathé Baby, va ser molt popular entre les persones aficionades durant més de quatre dècades i el 2023 se celebra el centenari de la seua creació.

Horaris i venda d'entrades

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu se celebren de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció comença a les 22.30 hores i la taquilla s'obre a les 21.30 hores.

El preu de l'entrada general és de 3,50 euros, i 25 euros per a l'abonament de deu sessions. La programació per dies i la venda d'entrades anticipades en línia estan disponibles a la web de l'IVC.

La Filmoteca Valenciana manté la seua oferta cinematogràfica a la ciutat durant el mes d'agost amb la celebració de la Filmoteca d'Estiu i les seues projeccions a l'aire lliure. Els criteris de programació de la Filmoteca d'Estiu són els mateixos que es segueixen la resta de l'any a la sala Berlanga: versió original, qualitat en les projeccions i un preu assequible.

La celebració de la Filmoteca d'Estiu, que organitza tots els anys l'IVC, és possible també gràcies a l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions.

Lo más visto