CEEI Castelló impulsa l'emprenedoria entre els més joves de la província

El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló ha realitzat per diversos instituts de la província una sèrie de xarrades i tallers sobre motivació per a emprendre, amb l'objectiu de fomentar la creativitat i el talent entre prop de 180 estudiants de l'ESO i Batxillerat

Educació 12 de agosto de 2023 Redacció Redacció
Alumnos durante uno de los talleres sobre Modelo de Negocio organizado por el CEEI Castellón_2

Durant el primer semestre d'aquest any, el CEEI Castelló ha organitzat un total de cinc xarrades en les quals s'han abordat temes com l'emprenedoria o els diferents models de negoci.

Aquestes xarrades s'han centrat a explicar els diferents tipus de models de negoci, la importància de tenir una proposta de valor i com diferenciar-se de la resta en l'hora d'emprendre. A més, la motivació ha sigut un tema fonamental en aquestes presentacions, tractant aspectes com les noves oportunitats d'emprenedoria, la por al fracàs i els avantatges i inconvenients d'emprendre.

En els tallers, els alumnes reben informació sobre les noves oportunitats professionals, la importància de la marca personal i com adaptar-se als canvis. També se'ls proporcionen eines per treballar la motivació i se'ls convida a reflexionar sobre l'emprenedoria, explorant els seus avantatges i inconvenients. Tot això s'aborda des d'una perspectiva creativa, amb la finalitat d'estimular i fomentar les capacitats emprenedores dels joves, generant noves idees de negoci que els interessin per al seu futur desenvolupament professional, permetent-los trobar una feina que els apassione sense por al fracàs.

Els estudiants també tenen l'oportunitat de visitar les instal·lacions del CEEI i empreses ubicades en el seu viver, on poden presenciar la dinàmica de treball i la forma com es gestiona un model de negoci. Una d'aquestes visites va ser a Smart Coding i Virtus, on van poder conéixer exemples reals d'emprenedoria i compartir experiències amb els seus fundadors.

Te puede interesar
Lo más visto